Linkek a témában:
Bor a konyhaművészetben
Hogyan élvezhetjük mint italt és miként használhatjuk a szakácsművészetben
Borhírek Online
Napi frissítésű hírek borokról, italokról, ételekről...
Borok és ételek párosítása
Ez egy izgalmas kaland, amelynek során szinte minden lehetséges, de nem minden megengedett! Olyan, mint maga az élet. Tudást, gyakorlatot, szeretetet igényel, és nagy élményeket tartogat.
Ételek és borok
A borok kiválasztása az ételekhez sokszor gondot okoz. Gundel Imre "Gasztronómiáról és Gundelekről" című könyve alapján egyszerű válasz adható a kérdésre.
Gálavacsorák
Gálavacsorák szervezése a legexkluzívabb budapesti helyszíneken!
Géniusz - Bor szakirodalom
A Géniusz könyváruház Magyarország egyik legnagyobb könyvkereskedelmi hálózata.
Grande Gusto
A Grande Gusto egy kulináris finomságokat értékesítő bolt a XI. kerületben. Nagy választékban tartanak Olaszországból, Angliából, Ausztriából importált termékeket, és sok-sok magyar árut. Fontos számukra a minőség elérhető áron. Csokoládék széles kínálata, magyar pincészetek borai, sajtkülönlegességek, és tartósítószermentes krémek (padlizsánkrém, vargányakrém, körözött, stb.)kaphatók.
Hilltop Neszmély Zrt
Örömmel várjuk borkóstolóra, ebédre vagy vacsorára, bortúrára, lovaglásra vagy biciklis kirándulásra Neszmélyen. A Budapesttől mindössze 75 kilométerre levő - Tata melletti - lankás hegyvidék Magyarország tradicionális bortermelő vidéke. A konyhaművészet és a nemes borok egymásnak hű társai. Az ételek varázslói személyesen ügyelnek arra, hogy a zamatos borokhoz illő étkek kerüljenek a vendégek elé.
Kristinus Gasztro Műhely
Sikeres tesztüzemet követően megnyitotta kapuit a kéthelyi Kristinus Borbirtok Gasztro Műhelye. A menü struktúrája a hagyományos előétel-leves-főétel-desszert felosztás helyett a borbirtok borait követi, így a vendég az Irsaijához, a Birtok Roséjához vagy a SAS Cuvéejéhez kap ételajánlást. A helyi alapanyagok minősége, az izgalmas íz kombinációk, valamint a séf és a cukrász sokrétű szakértelme gar
Pécsi Borozó
Pécs - Szekszárd - Villány gasztronómiai és bormagazinja
Seasons Bistro
Páratlan és egyedülálló ízvilágot ad ételeinknek a speciális faszéntüzelésű Josper. A Barcelonából érkező technológia segítségével (400 Celsius fokon) készítjük a húsokat (bélszín, bárány, liba, kacsa, oldalas, libamáj és sok más finomságot), ami vendégeink asztalára kerül. Ételeink a legfrissebb alapanyagokból, helyi kistermelőktől és farmokról kerülnek hozzánk.
Selection - Borszaküzlet
Magyar és külföldi borok széles választéka részletes leírással
VOM Borkultúra és gasztro ajánló
Városi Online Média Borkultúra és gasztro ajánló
Szüret.lap.hu
Startlap a szüretről, szüretelésről, szüreti bálokról...