Hirdetés

gasztronomia.lap.hu / Magyar konyha

Magyar konyha

Az ország tortája - 2011.

milotai mézes grillázstorta

recepttel

Erdélyi konyha receptjei képekkel

20 éve kizárólag MAGYARORSZÁGON termelt fűszerpaprikát dolgozunk fel. A Hamar Gabriella Kft. szegedi székhellyel vállalkozás formájában 1991 óta működik és foglalkozik fűszerpaprika feldolgozással és értékesítéssel. Több éve állandó és megbízható termelői körrel állunk kapcsolatban, amelynek tagjai szakértelmükkel és termesztési tapasztalataikkal kiváló minőségű nyerspaprikával látnak el bennünket

Friss – Helyi – Kézműves – Biztonságos – Jobb

Hagyományos magyar receptek gyűjteménye. Magyaros ételek ízvilág. A magyar konyha legízletesebb ételkülönlegességei. Könnyen beszerezhető hozzávalókkal. Kezdő szakácsok számára is könnyen elkészíthető receptek.

A gulyás fajtái, elkészítése, története, fűszerei angolul

Hungarikumok, hagyományos és tájjelegű mezőgazdasági és élelmiszeripari termékek

A XIV. VKF! alkalmából az alábbi ételreceptek, és írások jelentek meg a "Magyar ízek" mottója alatt.

A magyar konyha alapjait, fűszereit, gasztronómiai csodáit, mind megtalálhatjuk ezekből a gondosan összeválogatott könyvekből. Olvashatunk régi elődeink étkezési szokásairól, ételeik elkészítésének módjáról, valamint, kedvünkre válogathatunk különleges receptjeikből, hogy családunk asztalára kerülhessenek, ezek a meghatározó ízvilágú tradicionális ételeink.

Magyar konyha

A pogácsa az egyik legrégibb nemzeti ételünk, már a honfoglalást megelőzően is fogyasztották az apró, kör alakú sós süteményt.

Régi magyar receptek válogatása

Piros Arany, Erős Pista, Édes Anna, Gulyáskrém, Pörköltízesítő, Hagymakrém

A kemencés ételek lap célja, hogy az egyre szaporodó kemencében sült/főtt linkeket összegyűjtve segítse a téma iránt érdeklődőket , a kemencében sütni/főzni vágyókat a megfelelő információ megtalálásához.

Meghatározás:

Gasztronómiai témájú linkgyűjtemény: gasztroblogok, receotblogok, táplálkozás, egészséges táplálkozás, reformtáplálkozás, magyar konyha, világkonyha, nemzetek gasztronómiája, ünnepeink ételei, szakácsok, vendéglátás, szakmai szervezetek, szakfolyóiratok.

Gasztronómiai témájú linkgyűjtemény: gasztroblogok, receotblogok, táplálkozás, egészséges táplálkozás, reformtáplálkozás, magyar konyha, világkonyha, nemzetek gasztronómiája, ünnepeink ételei, szakácsok, vendéglátás, szakmai szervezetek, szakfolyóiratok.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Magyar konyha
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés